Onze service, 360° de cirkel rond

Planning

Bent u in ontwerpfase voor een nieuw project of renovatie? Ons gespecialiseerd team adviseert u graag omtrent de technische vereisten en randvoorwaarden. Wij beschikken over technische omschrijvingen, berekeningsnota’s en DWG-tekeningen die u helpen voor een vlotte start van uw project.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Maintenance

Al onze oplossingen zijn hoog kwalitatief en ontworpen voor een lange levensduur. Echter zijn het technische installaties die door de bewegende delen onderhoud behoeven. Een correct uitgevoerd preventief onderhoud voorkomt uitval.

Voor parkeersystemen is het ook zinvol een jaarlijkse reiniging uit te voeren om de levensduur te verhogen. Deze optie wordt eveneens voorgesteld in het onderhoudscontract. Dit vooral voor de StandardGrip en EasyWalk vloerprofielen. De verzinking is van hoge kwaliteit maar heeft als eigenschap in combinatie met water en strooizout te reageren. Deze zinkverbindingen (Zinkoxide, -hydroxide,…) gaan zich vastzetten dus een reiniging is noodzakelijk om het oppervlakte schoon te houden.

monitoring

Een transparant contract met een goed uitgewerkt onderhoudsverslag na ieder onderhoud laat toe uw machine optimaal te kunnen opvolgen.

safety_check

Garandeer de veiligheid en voldoe aan de voorschriften van de Europese Machinerichtlijn 2006/42/CE (Art. 4, Bijlage I §1.6)

trending_up

Verhoog de bedrijfszekerheid door reiniging en tijdige vervanging van slijtagedelen.

Contacteer ons voor een voorstel onderhoudscontract

Renewal

Vertoont uw installatie door de leeftijd slijtage of voldoet ze niet meer aan de huidige normeringen? Wenst u de machine (deels) te vervangen of te verplaatsen? We beschikken over alle kennis en originele onderdelen tot jaren terug.

Contacteer ons voor de mogelijkheden te bespreken

Contact

Serviceaanvraag